Vrå Baptistkirke

Lidt om os selv

Vrå Baptistkirke er en frikirke. Vi holder til på Idræts Allé 4 i Vrå, tæt på Idrætscenter Vendsyssel.
Du er altid velkommen i Vrå Baptistkirke.

Her på vraabaptistkirke.dk finder du menighedens kalender, vigtige adresser, om hvad der sker i og omkring kirken.
Her er materialer til download og en masse artikler med noget om livet, om tro, om mennesker og selvfølgelig om Gud, om Helligånd og ikke mindst om Jesus.

Vi håber, du kan have glæde af kirkens website. Vi opdaterer ofte – specielt kalenderen. Vi tilstræber at være opdateret med de seneste tilføjelser og eventuelle ændringer.

Vision og vedtægter i Vrå Baptistkirke

Menigheden har både en mission og en vision. Og da vi organisatorisk sådan set er en „forening“, har vi også både vedtægter og regler for hvordan vi organiserer os. Her kan du blandt andet læse om vores vision, vedtægter, valgregler og vores struktur.