sommerstaevnet 17

På Lindenborg har der været mere end 1.500 deltagere som har haft mange gode oplevelser på de seks dages sommerstævne.
Fra Baptistkirken i Vrå deltog ialt 19 personer.
Lidt om Sommerstævnet.
Vi ankom til Lindenborg søndag mange med campingvogne og telte og os fra Vrå fik en ½ campinggade. Vi fik indimellem besøg i gaden af de der boede på værelser eller andre steder.
Der er altid en spændt og højtidelig stemning ved opstartsmødet søndag aften. Der deltager alle, børn, unge og voksne. Efter nogle sange og indledning sendes børn og unge ud til hver deres sted.
Hver dag begyndte i hallen med Go'morgen Gud, som er en festlig og god måde at begynde dagens program med. Børnene blev sendt af sted og efter en lille pause begyndte programmet for voksne i hallen.
Formiddage og aftener var der forskellige undervisere og talere. Det er godt med mange forskellige muligheder i løbet af dagen, så var noget for alle. Mange af talerne ved møderne blev optaget og kan opleves på Sommerstævnets YouTube kanal.
Kvindenetværket fejrede 90 års fødselsdag tirsdag. Først skulle det formelle overstås kl. 13.30, herefter kaffe og lagkage, kl. 16.00 var Kathrine Lilleør inviteret til at tale i den store sal. Hendes emne var ''Mænd og kvinder, sønner og døtre''.
De unge havde deres egne møder og deltog på ''Platform''. De boede i deres eget hjørne af pladsen.
Onsdag og torsdag holdt baptistkirken landskonference om eftermiddagen, imens havde missionsforbundet repræsentantskabsmøde/fest.
I "Hyggehjørnet" kunne købes is, kaffe, pølser mm. Der kommer man i snak med mange forskellige i pauserne. Tre aftener var der fra 21:30-22:30 sang med musik til, det er meget hyggeligt at deltage i. Mange andre samledes i forteltene til aftenkaffe med gamle og nye venner.
Fredag eftermiddag havde vi fælles dåbs- og nadvergudstjeneste.
Dåben var til sidst, og her blev alle våde, da det regnede.

At deltage i sommerstævne er en god måde at bruge en uges ferie på.