Vrå Baptistkirke

Tre nye ungdomsledere

10. februar 2024[opdateret 10. februar 2024]
nyheder/Yego-piger-2024-800x450.jpg

Yegos projekt Abana B'Imana kører derud af, og til marts er de så heldige at kunne sende tre nye ungdomsledere afsted til Rwanda: Karoline Bundgaard (til venstre), Mie Nordlund Kragh (i midten) og Julie Mikkelsen (til højre).

Seks ungdomsledere, tre fra Rwanda og tre fra Danmark, skal sammen arbejde med i projektet, arbejde sammen med YNC, undervise, opleve og besøge de lokale kirker og de unge i den rwandiske baptistkirke. Vi glæder os over, og til at sende vore tre danske ungdomsledere afsted til marts, men inden da vil de gerne ud og besøge danske baptistmenigheder og spejderkredse. De vil gerne ud og fortælle om projektet og det de skal ned og arbejde med.

Så har din kirke eller spejderkreds lyst til at få besøg, så skriv til yego@dbs.dk, og se, hvad der kan lykkes.

Ungdomslederne vil også overtage Yegos SoMe-profiler og løbende sende opdateringer fra Rwanda, kirken, de forældreløse og projektet.

Følg med på Yego på Facebook, og inviter dine venner til at følge med også!

MMX-CMS v.4.0.2 - 2024.02.10. ViggoWeb ©2023-2024