Vrå Baptistkirke
VBKFællesskaberSpejderneLivet som spejder
Livet som spejder
Vendelbo Division

spejder: spejder_oekseistub.jpg

I år havde vendelbo division arrangeret en spejder lejr på Øksedal, der var kredse fra hele landet! Vi i Vrå kreds er jo både Vrå og Hjørring så vi kaldte os for Vrørring! Vi var omkring 70 spejdere og fører afsted.

En lejr som denne er rigtig fed, da det ikke kun er ens egen kreds der er afsted men mange forskellige kredse, så der er mulighed for at være sammen med ens venner fra de andre kredse og at få nogle nye venner! Det er også noget helt specielt når man kan føle at man er en del af noget stort og fedt.

Når man om morgenen inden man sætter sig ind i bussen/ bilerne, står der med sine ting og har sommerfugle i maven, allerede der er det hele begyndt og det bliver kun bedrer når man så kommer til stedet (Øksedal) og man så småt får stablet en lejr plads på benene. I år lavede vi i Vrørring en voldsomt sej indgangsportal og ikke nok med at den så sej ud så var det fedt at være med til at bygge den sammen med en masse af de store spejdere men også mange af de små spejdere! Og at se de smås ansigter der vi var færdige!

Et typisk dags program var som følger

Patruljerne skiftedes til at have opgaver i løbet af dagen så der var altid en patrulje der skulle op lidt før de andre så de kunne lave morgenmad, efter morgenmad var der telt inspektion, og teltinspektionerne blev der gået meget op i og det resulterede i at alle teltene så fantastiske ud når vi gik til flaghejsning og morgen andagt! Og derefter var der som regel en masse spændene aktiviteter, helt ind til der var middags mad. Og det helt store hit efter middags maden var slikbiksen, vor der blev brugt mange penge!

Efter maden var der nogle gange flere aktiviteter ellers var der bare afslapning, vor der blev taget sol, spillet kort, leget lege, besøgt de andre kredse og hygget i vores egen lejr. Vores lejrplads var en meget eftertragtet plads da der næsten altid var besøgende fra de andre kredse! Det næste der skete var aftensmaden og den nok så populære opvask bagefterJ og slikbiksen var igen open efter aftens maden! Om aftenen var der lejr bål, der var i alt 3 store fælles lejrbål og så var der et venskabs lejr bål vor alle de forskellige patruljer var delt ud og skulle være sammen med nogle andre!

Vi havde også en aften vor vi skulle have kreds lejr bål, vi valgte så at invitere Sæby og Gillerne til at besøge os til vores lejrbål! Det var Sixten og Iben der stod for lejrbålet og de havde det flotteste kluns på Efter lejr bål kunne man frivilligt gå til aften andagt! Og ellers var der bare hygge til at vi skulle i seng, og når så det var ved at være senge tid så kom alle på en prøve igen, der skulle nemlig tjekkes for flåter!

Det var en typisk dag på lejren – spejderliv viser vej.

spejder/spejderdaab2023-2651-800x450.jpg
Fællesskaber
MMX-CMS v.4.0.2 - 2024.05.24. ViggoWeb ©2023-2024